Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mono blok gövde bünyesı grup sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin muhtevainden sabık 4 pare cıvata ile bir birine bağlanması ile katkısızlanmaktadır.

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir gereç ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Projeye en müsait Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı sadık suhuletle açılan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Kapısı Nite Tutturulmuşr? Her binanın malik olduğu saha ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en uygun eder politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı umumiyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate yangın kapısı almanız önemlidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı keşik otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa dışarıya, haricen temellamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ayrıca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen sistem yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page