yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapısı Kilidi kapının spontane kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın merdiveni bapları yangın simultane hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlayarak, yangına dayanımı yardımıyla yangının yayılmasını geciktiren yahut engelleyen özel kapılardır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en koskocaman kazanımı tütün sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini elde etmek üzere kullanılan özel düşüncemlı kapılardır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Profesyonel bir mimar veya yangın güvenliği uzmanından bindi alarak, gereksinimleriniza ve yöresel düzenlemelere müsait bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin taçı Yangın çıkış kapısı istanbul rabıta, yangın kapıları çoğu kez özel istila ve kapı menteşeleri kabil sair yangın saye özelliklerine sahiptir.

Yangın merdivenleri, yaraşır bir tasarım ile düz yazı edilmelidir. Bu dizayn, kullanıcıların evgin durumlarda haydi haydi kullanabilmesini sağlamlamalıdır.

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve dipında hiçbir cihetıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Bir numara Kanatlı Yangın Bapları; Birlik kanatlı tasar çizimıyla, ev mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık midein tercih edilir.

Yangın yahut müstacel konum vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni bapları, yangına karşı ali peklik gösteren malzemelerden konstrüksiyonlmış olmalıdır. Umumiyetle yangına dayanıklı çelik veya ilenmeşap malzemeler tercih

Report this wiki page